Gastenboek

 

Welkom op mijn gastenboek!

Door de vele positieve reacties die ik per mail ontving, leek het mij leuk deze met jou te delen. Hiermee kan iedereen zijn/haar ervaringen bij Mooi & Zuiver met anderen delen. Ben jij bij mij geweest voor een behandeling of massage, laat dan gerust jouw berichtje achter!

 

Ik kijk uit naar jouw reactie!

Lieve Daan, Ik kom nu al 8 jaar bij je en altijd met groot plezier. Je enthousiasme, inlevingsvermogen, kundigheid en heerlijke behandelingen vind ik bijzonder prettig. Dankjewel en ik ben al weer aan het aftellen….

Ellen - Zeewolde

29 januari 2018

Ik had een cadeaubon gekregen en deze afgelopen week verzilverd. Wat heb ik genoten en fijn dat Daantje kundig is. Mijn volgende afspraak gelijk geboekt :).

Veronique - Harderwijk

23 december 2017

De huid van mijn dochter ziet er zoveel beter uit. Haar zelfvertrouwen is gegroeid en ik zie weer een lach op haar gezicht.

Karin - Zeewolde

15 augustus 2017

Ik rij al jaren op een neer naar Mooi & Zuiver omdat ik dik tevreden ben en het dichterbij niet beter kan vinden. Fijne behandelingen, mooie producten. Daantje ik vind je top!

Judith - Zwolle

29 maart 2017

De behandelingen bij Mooi & Zuiver ervaar ik als professioneel en ontspannen in een aangename omgeving. Daantje is een leuke, fijne, warme dame.

Maarten - Zeewolde

12 januari 2017

Het Acne-traject heeft mijn huid zo mooi gemaakt! Super bedankt. Heel blij.

Anne - Zeewolde

7 oktober 2016

Gisteren producten van Dr. Baumann bij Daantje besteld en vandaag, (1 dag later), al in huis! Dat noem ik pas service! Dankjewel

Ans - Maastricht

7 juli 2016

Ik kom al weer een tijdje bij Daantje en elke keer ben ik zeer tevreden over de behandeling. Allereerst is Daantje heel vriendelijk en rustig, de ruimte is heel “zen” en liefdevol ingericht, de locatie is rustig waar je dus heel fijn kunt ontspannen. Ze neemt altijd uitgebreid tijd voor de behandeling met achteraf een bio-sapje ;). Ik kom voor microdermabrasie incl. uitgebreide gezichtsbehandeling, incl hoofd/nek massage aan het einde, echt zalig! Vooral de lemon gras massagecreme ruikt zo lekker. Ik kijk altijd uit naar een nieuwe behandeling en merk dat mijn huid echt vooruit is gegaan.

Angela Heykoop - Zeewolde

11 juni 2016

Daantje, geen poes pas bij jou maar een eerlijk en gedegen advies. Heel fijn om dat te mogen ervaren. Je behandelingen ervaar ik als kundig en tegelijk zeer ontspannen. Bij jou mag ik even loslaten en bij mezelf komen. Liefs

Debby - Zeewolde

19 mei 2016

Hallo lieve Daan, wat was ik blij met mijn gewonnen facebook-behandeling, heerlijk! Precies in de laatste wintermaand voordat ik het weer druk krijg met mijn eigen gasten op de camping, blotevoetenpad en b&b. Mijn huid is opgepept, mijn handen zacht en mijn hersenen ontspannen. Ik ga weer sparen voor een volgende keer, absoluut!

Marieke Moens (B&B De Sternhof) - Zeewolde

10 maart 2016

Dat modder zo lekker kan voelen had ik niet verwacht ;). Ik kwam een beetje gestrest bij je binnen. Je voelde feilloos aan wat ik nodig had. In een meer ontspannen modus ging ik bij je weg en ik nu al een paar dagen meer ruimte. Heel fijn!

Monique - Zeewolde

14 maart 2016

Bijzonder genoten van je professionele behandeling, openheid en oprechte aandacht. Jij bent Mooi & Zuiver en een behandeling bij jou kan ik iedereen van harte aanbevelen. Dankjewel.

Bas Vrolijk - Zeewolde

21 januari 2016

Geschreven door een van mijn gasten op schip Prins Willem Alexander waar ik 1 week belangeloos behandelingen gaf aan vrouwen met borstkanker in een financieel moeilijke situatie….

Zo lief dat je zo veel gegeven hebt deze week! Inclusief een liedje voor mij. Heel bijzonder, nogmaals dankjewel Tot in Zeewolde!

Babette Raaijman - Zeewolde

13 november 2015

Geschreven door een van mijn gasten op schip Prins Willem Alexander waar ik 1 week belangeloos behandelingen gaf aan vrouwen met borstkanker in een financieel moeilijke situatie….

Dank je wel lieve Daan dat je met de boot mee bent. Ik heb enorm veel respect voor je, je bent een mooi mens. Dank je voor de warmte die je uitstraalt en de lieve knuffels die ik deze dagen van je heb mogen ontvangen. Liefs Engelien
 

Engelien Gilbers - Zeewolde

11 november 2015

Waanzinnig in de watten gelegd tijdens de Mooi & Zuiver Verwendag. Wat een prachtig initiatief! Het was voor mij een bijzondere ervaring. Bij binnenkomst gaf je mij al zo’n vertrouwd en veilig gevoel dat ik mijn pruik zonder aarzeling afzette. Je bent kundig, professioneel, hartelijk, open. Dankjewel. 

 

Anoniem - Zeewolde

4 juni 2016 (Mooi & Zuiver Verwendag)

Ben onlangs voor de eerste keer bij Mooi & Zuiver geweest en het is mij zeer goed bevallen. Heerlijk ontspannen gelegen in de comfortabele behandelstoel met een zacht muziekje op de achtergrond. Ik vond het geweldig! De behandeling is professioneel, deskundig, vriendelijk en zacht. Het is dat ik in Gouda woon, anders zou ik zker vaker langskomen. Bedankt.

 

Corrie de Goeij - Gouda

8 juli 2015

Het is bij jou….heel veel meer!

 

Anoniem - Zeewolde

10 juli 2015

Ik kom al jaren met veel plezier bij je. Je nieuwe locatie in Zeewolde vind ik echt geweldig. Het ligt zo mooi in het rustige buitengebied, ik ben dan ook echt even weg van mijn drukke leventje. Je behandelingen zijn hemels.  Normaal schrijf ik niet snel een recensie, maar ik wil je graag laten weten dat ik je echt een toppertje vind.

 

Tanja - Zeewolde

7 juli 2015

Ik kijk er altijd naar uit om naar je toe te gaan. Voor mij een groot feest en jij hangt steeds de slingers voor mij op. Ik vind je een open, hartelijk en warm mens. Volgens mij wordt het tijd dat je zelf ook eens in de watten wordt gelegd. Ik tel af weer af naar de volgende behandeling. Warme groeten.

Liliane - Zeewolde

30 juni 2015

Wat een heerlijke gezichtsbehandeling, wat een verwennerij vond ik dit. Voor het eerst bij Diana omdat mijn dochter mij een cadeaubon van Mooi & Zuiver had gegeven. Ze had geen betere praktijk voor mij kunnen uitkiezen. De aandacht, de deskundigheid en de liefdevolle behandeling is zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt, Diana!

Joke Verhagen, Zeewolde

18 december 2014

Fijne massage bij je gehad. Ik was in goede, en prettige handen!

 

Peter, Zeewolde

10 april 2015

Heel erg genoten van de fijne en professionele behandeling. Dankjewel en heel graag tot de volgend keer.

Thea Vermeer , Zeewolde

28 november 2014

Hi Diaan, Super dat je pratkijk verhuisd is naar Zeewolde. Prachtige locatie heb je trouwens! Ik boek snel een behandeling bij je!

Laura G. , Zeewolde

26 oktober 2014

Lieve Diaan, Nooit gedacht dat het mij zou overkomen….Met roodkleurende wangen moet ik opbiechten dat ik mij heb laten verleiden en ben vreemd gegaan……. Ofwel, na jarenlang monogaam te zijn geweest, heb ik een bezoek gebracht aan een andere huidspecialist. Tja….na de zonde komt spijt. Wat ik eigenlijk zeggen wil…JIJ maakt toch echt het verschil! Tot snel en warme groeten.

R., Almere

1 september 2014

Gelet op mijn huidprobleem geen ontspannen behandeling, maar wat een fijne ervaring. Je verstaat je vak, je legt goed uit, stelde mij op mijn gemak en voelde mij perfect aan. Het resultaat mag er zijn; erg blij met de verbetering to nu toe. Tot snel.

Denise, Zeewolde

16 maart 2015

Meer gastenboek

Marcel uit Almere – 21 augustus 2014
Al circa 4 jaar geniet ik volop van behandelingen bij Mooi & Zuiver. Vorige week heb ik een zieke vriendin (kanker) getrakteerd op een gezichtsbehandeling. Ik heb haar gebracht en ben bij de behandeling gebleven. In plaats van in de stoel, ervoer ik dit keer de behandeling vanaf de zijlijn. Geraakt door de manier waarop jij, Diana, je ontfermde over mijn vriendin. Met zeer veel kennis van kanker, vol passie en overgave en met een enorm empatisch vermogen. Zo mooi om te zien dat jij ter afsluiting van een intensieve behandeling, een gezichtsmassage geeft, waarbij je zelf je ogen sluit, opgaat in het contact en energie lijkt te geven aan de persoon in je stoel. Ik vind je een prachtig mooi mens! Dankjedankjedankjewel!

Sherida T – 21 maart 2014
Gisteren heb ik voor het eerst een behandeling van je mogen ervaren. Ik vond het SUPER!!!! Ik heb weer een babyhuidje ;-)Tot gauw weer!

Carola Dekker – 29januari 2014
Een fantastische ervaring om een duogezichtsbehandeling te ondergaan, samen met mijn 81-jarige schoon-oma.

Ria D. – 23 januari 2014
Ik kom al een paar met heel veel plezier bij jou. Je behandelingen zijn super, je energie is een cadeautje. Ik had al bewondering en enorme respect voor jou en jouw inzet voor goede doelen en anderen. Vandaag liet je mij jouw kwetsbaarheid zien. Wat ben jij toch een MOOI MENS.

Melanie Kuijkhoven – 7 januari 2014
Nooit gedacht dat wimper extensions zo natuurlijk zouden aanvoelen. Eerste 2-3 dagen even wennen maar daarna alsof ik ze altijd al had! Wat zal ik me kaal voelen als ze eraf gaan… Het staat zo Mooi!

N. van der Heide, 25 oktober 2013
“Een jaar geleden had ik een erg onrustige en gevoelige huid, waarvoor ik onder behandeling was bij een dermatoloog. Na een zoektocht op het internet vond ik informatie over de filosofie en de producten van Dr. Baumann. Iets wat mij erg aansprak. Via de Dr. Baumann-website kwam ik terecht bij Dr. Baumann-specialiste Diana Jonker van schoonheidsinstituut “Mooi & Zuiver” in Almere. Al na het eerste bezoek aan Diana – zij bleek een echte vakvrouw met veel verstand van zaken – was ik overtuigd. Zo schafte ik op haar aanraden het afgelopen jaar verschillende producten uit de SkinIdent-lijn aan, die ik combineerde met gebruik van de Active Care.Voor mensen met een onrustige huid is die laatste echt een aanrader: het voorkomt ontstekingen en vermindert roodheid. Omdat ik inmiddels – mede door de producten van Dr. Baumann – geen last meer heb van bultjes en ontstekingen, gebruik ik nu de Vitamin Cream. Opnieuw een product waar ik erg tevreden over ben. Mijn huid ziet er gezonder en stralender uit! Een bedankje aan Diana en Dr. Baumann is zeker op zijn plaats.
(N. van der Heide, klant van Mooi & Zuiver in Almere) ”

Anne, Almere, 16 oktober 2013
Wow! Van hele korte wimpers naar prachtige lange wimpers. Mijn gezichtsuitdrukking is in een keer zo veel sprekender. Wat heb je prachtig werk geleverd met deze wimperextensions en wat ben ik blij met mijn nieuwe look

H. te A., 6 augustus 2013
Heel professioneel! Erg genoten van het arrangement.

Anoniem, 30 juni 2013
Door de dermatoloog naar jou gestuurd omdat ik een extreem droge huid had gekregen door medicijngebruik. Op mijn huid lagen enorme plakkaten, ik had schilfers en het voelde niet goed. Na enkele behandelingen in jouw praktijk en het gebruik van de producten die jij mij adviseerde, is mijn huid de moeite waard om naar te kijken. Top!

Debbie, 27 juni 2013
Heel erg bedankt voor de goede zorg voor mijn dochter. Zij had erg last van Acne en dit maakte haar erg onzeker. De behandelingen hebben haar huid aanzienlijk verbeterd waardoor ze zelfs weer op een foto wil ;). Ze komt erg graag bij je! Tot snel weer.

Karin Nagtegaal, 28 mei 2013
Bij Mooi & Zuiver voel ik mij tijdens Viva La Donna Day helemaal in de watten gelegd. Extra verwend worden na een nare borstkanker periode. Bedankt Diaan, voor deze speciale dag waarin jij je belangeloos inzet. Xx

Sabine (IJburg – Amsterdam), 1 april 2013
Vandaag zo genoten. Eerst een Citrus fruit gezichtsbehandeling en aansluitend een rugbehandeling met scrub, een pakking en massage. Ik kom al 4 jaar bij je en ben blij dat mijn vriendin uit Weesp mij 4 jaar terug tipte. De producten van Dr. Baumann zijn ook helemaal ok. Ik gebruik nu alleen nog maar dit merk. Had vorig jaar de Sun Lotion met minerale olie bij je aangeschaft maar deze vond ik minder prettig (ligt aan mij). Twee weken terug (op jouw advies) op De Dominicaanse die andere Sun Lotion van Dr. Baumann gebruikt, factor 25 en ben helemaal blij. Tot over 5 weken…Ik ben al aan het aftellen.

Jan, 29 maart 2013
Magische handen!

Catherine V., 6 maart 2013
Aandacht en professionaliteit zijn kenmerken die jou passen. Mijn huid is nog nooit zo grondig onder handen genomen als nu bij jou. Naast aandacht voor de huid van de klant heb je aandacht voor de klant zelf en dat vind ik een prettige ervaring. Je neemt de tijd en gaat in alles wat je doet zorgvuldig te werk. Ik kwam heel onzeker bij je de drempel over, maar jij hebt mij iets “gegeven” waarmee ik een enorme berg heb overwonnen. Dankjewel.

Karin Nagtegaal, 13 februari 2013
Lieve Diaan, Wat een heerlijke gezichtsbehandeling heb ik vandaag van jou gekregen. Voor het eerst mijn wenkbrauwen geverfd en het ziet er schitterend uit! Mijn huid is weer heerlijk zacht, en ziet er weer een stuk jonger uit. Geweldige producten van Dr. Baumann. Lieve Groet, Kaar

K. uit A, 4 februari 2013
Via een kennis kwam ik bij jou voor een klein huidprobleempje. Je bood adequaat een oplossing en ik was daar enorm mee geholpen. De passie en het enthousiasme die je overbracht, deden mij besluiten een behandeling bij je te boeken. Inmiddels kom ik trouw iedere zes weken bij je en ben ik ook de producten van Dr. Baumann gaan gebruiken. Voor mijn scheerprobleem adviseerde je mij te stoppen met het scheerproduct dat ik gebruikte en sindsdien, scheer ik mij met de Cleansing gel van Dr. Baumann. De irritaties die ik altijd na het scheren had, zijn nu verdwenen. De cremes zijn geweldig voor mijn huid en je behandelingen vind ik top. Dankjewel voor je goede advies.

Wendy van Velse, 3 januari 2013
Gisteren weer heerlijk genoten, dankjewel! Ben erg blij dat ik je gevonden heb :-)!

Johanna Bos, 25 november 2012
Bedankt voor de microdermabrasiebehandelingen tegen mijn pigementvlek. Zoals je al vooraf meldde zou de plek niet helemaal weggaan, maar de plek is wel een heel stuk lichter geworden. Ik ben zeer tevreden. Ook merk ik bij de behandeling dat de huid er van opknapt. De kraaienpootjes zijn ook zeker minder geworden. Elke week een afspraak was zeker geen straf, mis het bijna. Nogmaals dankjewel en tot de volgende afspraak.

D.H., 24 november 2012
Jij maakt het verschil!
Dankjewel voor alle keren dat ik bij je in de stoel mocht liggen en alle keren die nog gaan komen.

Jiannoula Baris, 16 november 2012
Ik keek in mijn achteruitrijspiegeltje en ik zag dat mijn wenkbrauwen er super mooi uit zagen na de lekkere top behandeling. Wat een super leuke foto veel beter. Graag voor rond de feestdagen een nieuwe afspraak.

R. D., 26 oktober 2012
Van harte gefeliciteerd met je kwaliteitskeurmerk! Je hebt het verdiend en het is je van harte gegund. Inmiddels kom ik al bijna 3  jaar bij je en ben dik tevreden. Ik kan iedereen van harte aanraden bij jou behandelingen te boeken.

Aniek Smidt, 15 september 2012
Samen met mijn zus in de Mooi & Zuiver praktijk geweest. We hebben ontzettend genoten, dus wij raden dit zeker aan! Groetjes

Anoniem, 5 september 2012
Ik heb veel baat bij de hoofdpijnmassage. Mijn klachten zijn aanzienlijk verminderd en daar ben ik echt heel blij mee. De gezichtsbehandelingen die ik bij je onderga vind ik echt 200% genieten. Jij besteedt tenminste echt aandacht aan de onzuiverheden. Niet altijd even prettig maar het resultaat mag er zijn.  Vorige week de microdermabrasie gedaan en dat wil ik de komende keer zeker herhalen. Tot snel maar weer.

Cora Suter, 3 juli 2012
Vandaag voor het eerst bij jou in de praktijk geweest. Een mooie en rustige praktijkruimte, een rustig muziekje op de achtergrond en een hele prettige persoonlijke benadering! Ga de proefjes zeker proberen en je hebt er een vaste klant bij!

Regina Olivier, 22 juni 2012
Een gezichtsbehandeling cadeau gekregen van een vriendin….Het was heerlijk!! En na zoveel jaar ook wel weer eens nodig! Ik voelde me erg op mij gemak bij jou en kom zeker vaker terug! Bedankt!!!

Inge, 29 mei 2012
Dank je wel lieve Diana voor de super fijne enorm ontspannende Viva La Donna verwenbehandeling! ♥

Karin, 29 mei 2012
Lieve Diaan, bedankt voor je fijne behandeling en luisterend oor tijdens Viva La Donna Dag. Ik heb er van genoten en voel mij weer Mooi & Zuiver :). Tot ziens, tot een volgende keer. Groetjes, Kaar

Marlies, 12 mei 2012
Over 4 dagen stap ik in het huwewlijksbootje en ik ben blij dat ik een Bioskinlifting kuur bij je heb gedaan. Stralend onze dag tegemoet.

J uit A., 28 maart 2012
Ik wil je toch even mijn oprechte complimenten geven. Mijn huid is aanzienlijk verbeterd sinds ik bij jou kom en ik ga altijd met groot plezier naar jouw praktijk om mij volledig aan je over te geven. Je bent een prettig mooi mens, je hebt aandacht, bent professioneel en de passie straalt van alles wat je doet. Ik kom iedere keer weer tot rust. De producten die je gebruikt zijn bovendien goed.

Kim van Daalen, 13 maart 2012
Haaaai lieve Mama, ik vind het altijd super leuk om bij jou in de salon langs te komen. Mijn huid ziet er altijd gelijk veel beter uit als ik bij je ben geweest en je massages zijn echt super!

Janny Veensema, 22 februari 2012
Mijn vriend heeft erg genoten van de Valentijnsbehandeling. Hij had het nooit zo op schoonheidsbehandelingen maar hij is nu helemaal om. Hij is echt opgeknapt! Zijn poriën zijn weer lekker schoon en zijn wenkbrauwen lijken niet meer op die van Jeroen van der Boom. Als ik dinsdag bij je ben, plan ik graag ook gelijk weer een nieuwe afspraak voor hem in. Dit keer niet omdat ik dit wil, maar omdat hij dit mij gevraagd heeft. Daarna regelen jullie de afspraken maar steeds als hij bij je is. Ik kijk al weer uit naar mijn behandeling.

Monique H., 15 februari 2012
De behandelingen die ik bij je heb zijn niet altijd even ontspannend in verband mijn probleemhuid, maar oh…wat is mijn huid opgeknapt. Blij met het resultaat en blij dat ik je gevonden heb. Je maakt dag en nacht verschil met eerdere ervaringen bij andere salons.
Laatst heb ik ook eens duo-behandeling bij je geboekt en wat hebben mijn vriendin en ik hiervan genoten. Zo relax, zo lekker dat ik niet meer uit je stoel wilde stappen ;). Tot snel weer.

H. te A, 18 januari 2012
Ik heb mijn producten weer ontvangen. Erg prettig hoe je mijn bestelling altijd afhandelt en de snelheid waarmee ik het in huis heb. Regelmatig voeg je iets extra’s toe aan mijn bestelling en dat waardeer ik. Tot de volgende bestelling.

Melanie K., 8 januari 2012
Lieve Diana, vandaag voor het eerst een duo behandeling bij jou ondergaan; en dat is duo-dubbel genieten! Jeeee wat deed je het goed, lekker kletsen en ondertussen behandeld worden met als resultaat 2 stille dames die genoten hebben van je behandeling. Ook heerlijk het rustmoment om te genieten van een kop thee, iets lekkers en een magazine terwijl je vriendin wordt behandeld en ik even mocht rusten. Het was duo-genieten en zeker van de tijd. Super Bedankt, Liefs.

Wanda de Groot, 8 januari 2012
Lieve Diana, ik ben vandaag voor het eerst bij jou geweest (duo behandeling) en ik moet je zeggen dat ik ontzettend heb genoten. Ik ben nog nooit zo professioneel en intensief behandeld. Echt Super bedankt. Groetjes, Wanda.

S., 30 december 2011
Ik wil graag even dankuwel zeggen. Mijn moeder heeft mij een half jaar geleden bij u gebracht en sindsdien behandelt u mij voor acne. Mijn huid ziet er nu zoveel mooier uit en ik ben zelfs naar het schoolkerstfeest gegaan. Ben echt heel blij en dat wil ik u graag laten weten. Fijn Oud & Nieuw en tot volgend jaar ;-).

Claudia, 19 november 2011
Ik ben al een tijdje vaste klant bij Diana. De persoonlijke aandacht die zij geeft tijdens de behandeling, de producten die worden gebruikt, de tijd en zorg die ze besteedt, de geweldige gezichtsmassage en de sfeer in de praktijk, zorgen voor een ontspannen en aangename behandeling. Mijn huid ziet er altijd weer schoon, fris en opgeknapt uit als ik bij Mooi & Zuiver wegga. Ik raad de behandelingen dan ook zeker aan! Diana, Dankjewel.

Jasper Schoenmaker, 14 november 2011
De gezichtsbehandeling en gezichtsmassage heb ik als erg waardevol ervaren. Je productadvies voor na het scheren heb ik opgevolgd en mijn huid voelt nu steeds aangenaam aan.

Thea V., 2 oktober 2011
Erg genoten van het arrangement, geboekt door mijn man bij jou. Ik kwam behoorlijk gespannen bij jou aan en ging super relax weg. De producten waarmee je werkt zijn ook geweldig; je hebt echt een goed product in je praktijk; heb er veel goede recensies over gelezen en ben zelf ook zeer tevreden. Ik ga vanaf nu maandelijks zo’n arrangement bij je boeken; hier ga ik gewoon tijd voor maken.

Bianca, 18 augustus 2011
Verbaasd gestaan van je mooie praktijk. Je hebt me overtuigd van het belang om naar een schoonheidsspecialiste te gaan. Bah wat kwam er een hoop narigheid uit de bovenzijde van mijn neus. Niet het leukste onderdeel van de behandeling maar wel hard nodig. De rest was ook op en top en super lekker en ontspannend. Binnenkort ben ik er weer.

Anoniem, 4 augustus 2011
No Nonsense, puur, professioneel, persoonlijke benadering en mooie praktijk.

Maaike Vroom, 12 juli 2011
Even een berichtje vanuit Turkije ;-). Die zonnecreme van Baumann die ik bij je gekocht heb is echt top! Zoals je al aangaf moet je ‘m iets langer uitsmeren, maar dat vind ik niet erg. De creme is goed en voelt bovendien ook nog lekker aan. De after sun is ook helemaal goed bevonden. Heb je volgende week donderdagavond nog een plekje in je praktijk vrij? Vrijdag is ook goed.

Caroline de B., 6 juli 2011
Ik kom alweer bijna een jaar bij Mooi & Zuiver omdat ik zo geniet van de behandelingen. Wat ik erg prettig vind (raar dat het nog niet is genoemd in je gastenboek) is dat je altijd de tijd voor me neemt. Geen gehaast. Ben 2 maanden geleden ook overgestapt op de producten van Dr. Baumann en ben dik tevreden, de combinatie van mijn regelmatige bezoek en deze productlijn zijn zichtbaar aan mijn huid. Het verwijderen van mijn mee-eters vind ik minder leuk om te ondergaan, maar is helaas echt nodig. Ach ja…wie Mooi (& Zuiver) 😉 wil zijn….Tot gauw!

Stephanie Mijnens, 3 juni 2011
Die Lomi Lomi is zeker een aanrader! Goed plan om dat ook in een arrangementje aan te bieden!

Laurens , 28 mei 2011
De Lomi Lomi massage was top! Heerlijk ook die warme massage olie en Hawaiiaanse muziek!

Mariska Griffioen, 7 mei 2011
Dag Diana, ontzettend bedankt! Jij ving vorige week in de sportschool toevallig een gesprek op tussen mij en een vriendin inzake een hele heftige allergische reactie van mijn dochtertje op een zonnebrandcreme. Haar gezicht was dik en opgezwollen en ook haar armen waren aangedaan. Ze heeft hier een paar dagen hinder van gehad. Je nodigde mij uit naar jouw praktijk te komen voor een gratis proefje van de zonneproducten van de Dr. Baumann. Je garandeerde mij dat dit product een goede bescherming was tegen de zon en dat je overtuigd was dat de huid van mijn dochter hier niet op zou reageren. Ik heb het proefje gehaald en bij mijn dochter getest. Waanzinnig! We smeren nu allemaal met de zonneproducten van Dr. Baumann.  Ik ben vooral blij een oplossing te hebben gevonden voor mijn dochter.

Daniëlle Voorthuizen, 9 april 2011
Toen ik bij jou vandaan ging, moest ik mij inhouden om niet naar de supermarkt te rijden om een reep chocolade te kopen. Dat Chocolademasker vond ik zo heerlijk….die geur alleen al! Je tip voor thuis heb ik opgevolgd…het werkt! Thx. Fijn dat je binnenkort een pinautomaat krijgt; dat vind ik toch wel prettiger hoor! Tot volgende maand.

Akuba, 1 april 2011
Al geruime tijd kom ik trouw iedere 6 weken naar Mooi & Zuiver. Ben dik tevreden over de behandelingen, de gastvrijheid en wat ik heel belangrijk vind de hygiëne. De producten van Dr. Baumann ben ik gaan gebruiken. Zelfs mijn man ziet dat mijn huid er veel beter en rustiger uitziet dan voorheen. Overigens wil mijn man binnenkort ook langs komen voor een gezichtsbehandeling. Volgende week ben ik bij je en dan boek ik graag ook even voor hem. Wil ook de zonproducten meenemen volgende week, maar die heb je wel op voorraad, toch?

Cynthia Veldman, 16 maart 2011
Ik heb echt genoten van het verwenarrangement dat ik van mijn familie bij Mooi & Zuiver kreeg aangeboden. Eerst op de behandelstoel voor een heerlijke gezichtsbehandeling en daarna op de massagetafel voor een massage die ik helemaal geweldig vond. De producten van dr. Baumann wil ik ook graag bij je bestellen. Naast de producten die jij mij adviseerde wil ik dat Liposomen Masker; een echte topper! Heb je in de 3e week van april nog ruimte voor een behandeling?

C.T. van Zanten, 2 maart 2011
Ik gebruik al jaren Dr. Baumann en ben blij dat ik na mijn verhuizing uit Eindhoven, jouw praktijk heb gevonden.  De behandeling was echt goed! Je zult me vaak terug zien.

Melanie K., 17 februari 2011
Na ruim 3 maanden gebruik te maken van de producten van Dr. Baumann, kan ik laten weten dat ik de producten erg prettig vind. Mijn huid is niet meer zo droog als voorheen en roept niet meer om creme. Door het gebruik van Dr. Baumann voelt mijn huid heerlijk en verzorgd aan.

Hans van Laar, 7 februari 2011
Volop genoten van de gezichtsbehandeling. Top Producten. Ik ben trouw gaan gebruiken en merk nu al verschil in mijn gezicht.

MdG, 12 januari 2011
Erg prettig bij jou in de praktijk; ruim, rustig, goede sfeer. Professioneel en klantgericht! Ik vond het werelds!
Dankjewel.

Ben Marknesse, 7 januari 2011
Ik heb genoten van de gezichtsbehandeling en de heerlijke producten. Het Aloë Vera Masker ruikt super lekker en alle producten voelen goed op de huid! Zelfs na 1x zie ik verbetering.  Je handen zijn geweldig waardoor ik volop heb genoten van de massage.

Tina de R., 12 november 2010
Ik ben vandaag (Zondag!!) voor een luxe behandeling geweest! Voelde mij de laatste tijd beetje gestresst en zodra ik in de stoel lag kwam ik tot rust, heerlijk! Ik vind de producten die je gebruikt ook erg lekker, vooral omdat ze (bijna) geurloos zijn. Ik woon in Amersfoort maar ga zeker proberen eens per 6 weken terug te komen. Bedankt voor de goede zorgen!

Babette, 10 november 2010
In 1 woord? Supertop!!!!!

Simone, 28 november 2010
Geweldig! Afgelopen vrijdagavond was ik al bij Mooi & Zuiver om mijn benen te laten harsen. Vanochtend, op zondag (!), heb ik genoten van een uitgebreide gezichtsbehandeling en aansluitend een (klassieke) lichaamsmassage. Wat heb ik genoten. Er werd gewerkt met lekkere producten en de lichaamsmassage vond ik geweldig. Ik was zo ontspannen na afloop en mijn gezicht voelt top. Ik ben geen fan van het verwijderen van mee-eters en gerstekorrels, maar ben blij dat dit weer gebeurd is en eigenlijk voelde ik er weinig van. Het Chocolademasker vond ik super en het was helemaal compleet toen ik een stukje chocolade mocht oppeuzelen.;-)

Ivo, 21 november 2010
Ik heb op je massagetafel mogen liggen voor een hotstone masage: “‘Het was Heerlijk en Ontspannend”!!!! Heerlijk rustgevend.

Agnes de Groot, 21 november 2010
Ik heb al jaren last van Ichthyosis. Het ene naar het andere product geprobeerd, zonder voldoende resultaat. Toevallig kwam ik in contact met Mooi & Zuiver en ik was bijzonder geinteresseerd naar de producten van Dr. Baumann. Diana vertelde mij letterlijk: “Ik kan de Ichthyosis niet wegnemen, maar ik kan wel uw dagelijks leven verlichten en de klachten minimaliseren”. Tijdens mijn behandeling heb ik mij laten adviseren over producten en do’s en don’ts……Ik heb deze opgevolgd, de Dr. Baumann producten gekocht en ik kan vertellen dat ik super enthousiast ben. Mijn huid is nu al aanzienlijk verbeterd.

Martin, 20 november 2010
Als verrassing kreeg ik van mijn dochter een kadobon voor mijn 60e verjaardag en deze kon ik bij jou inwisselen voor een Hotstone massage. Nou daar komt ie dan, mijn reactie: Ik vond het lekker ontspannend, vreemd om stil te mogen zijn op de massagetafel. Na de massage had ik veel energie en daarna heb ik heerlijk geslapen.

Sabine, 18 november 2010
Wat goed dat gastenboek! Ik ben nu al een paar keer bij je geweest en heb genoten van de gezichtsbehandelingen. Je neemt je werk serieus en geeft goed advies. Sinds kort heb ik mijn oude producten verruild voor de producten van Dr. Baumann en ik, maar vooral anderen, zien duidelijk het verschil. Hoewel ik een beetje opzag tegen iets duurdere producten van de Baumann producten ten op zichte van wat ik gewend was, heb ik geen spijt van mijn aankopen. Zoals je in het adviesgesprek al zei hoef ik maar kleine hoeveelheden van de producten te gebruiken en zo doe ik dus langer met mijn potjes en flesjes. Helemaal blij.

Manfred, 18 november 2010
Je site is prachtig geworden! Mooi & Zuiver 😉 Vooral zeer transparant!
Twee weken geleden ben ik in je praktijk geweest en heb ik mij overgeleverd aan een Hot Stone massage. Hoewel ik hier een beetje sceptisch over was, ben ik buitengewoon genoten van de behandeling. De onstspanning deed mij bijzonder goed. Binnenkort zie je me weer!

Mooi & Zuiver, Diana Jonker, 17 november 2010
Welkom bij mijn gloednieuwe gastenboek! Door de vele positieve reacties die ik per mail ontving, leek het mij leuk deze met u te delen. Nu kan iedereen zijn/haar ervaringen met Mooi & Zuiver met anderen delen.
Bent u bij mij geweest voor een behandeling of massage, laat dan gerust uw berichtje achter! Ik kijk er naar uit!