Links

Samen Varen

“‘Samen Varen”‘ een verwenweek voor vrouwen die strijden tegen kanker en daarnaast moeite hebben hun hoofd financieel boven water te houden. Deze week wordt jaarlijks georganiseerd op Zorgboot “Prins Willem Alexander”. Mooi & Zuiver verhuist deze week letterlijk naar dit schip om belangeloos behandelingen te geven. Dit doe ik als vrijwilliger. Donaties welkom op: NL81TRIO0391186388

www.infohaptonomie.nl

Wil je lekker in je vel zitten? Plezier hebben in je dagelijkse bezigheden? Even kunnen stoppen met denken, je bewust ontspannen? Weten wat je wilt, weten wat je voelt? Wil je rust ervaren en tevreden zijn met je leven? Zekerheid en vertrouwen voelen? Jezelf zijn in het contact met anderen?

Herken jij iets in het bovenstaande? Kijk op de website om er achter te komen of haptotherapie iets voor jou kan betekenen.

http://www.kwf.nl

De site van de Almeerse afdeling van KWF Kankerbestrijding informeert met name over plaatselijke acties, activiteiten en evenementen. Voorbeelden daarvan zijn sponsoracties van scholen, acties voor goede doelen van bedrijven en initiatieven als een spinning marathon, de SamenLoop voor Hoop en de plaatselijke betrokkenheid bij de Alpe ‘d Huzes. Voor algemene informatie over de activiteiten van de KWF Kankerbestrijding en kankeronderzoek verwijzen ik u naar de landelijk website.

www.dr-baumann.nl

Bij Mooi & Zuiver® wordt exclusief met de producten van het topmerk Dr. Baumann Cosmetic. Alle verzorgingsproducten van Dr. Baumann Cosmetic beantwoorden aan de unieke en zeer strenge bionome kwaliteitscriteria. Ze bevatten enkel huideigen, huidgelijkende en steeds milde en huidvriendelijk ingrediënten en vitamines. De producten bevatten geen minerale olie, parfum of conserveringsmiddelen. Er worden geen dierlijke ingrediënten gebruikt, overbodige verpakking wordt vermeden en de werkstoffen hebben een algemeen aanvaarde en wetenschappelijk bewezen werking.

www.pedicurealmere.nl

Pedicurepraktijk Lunula Almere; het adres voor uw voeten.

Anbos

Anbos is de branche organisatie voor schoonheidsspecialisten. Uitsluitend specialisten met erkende diploma’s kunnen zich bij deze branche organisatie aansluiten. U weet dan zeker dat u in goede/deskundige handen bent.

HUIDspecialist

Het kwaliteitsmerk voor de verzorgingsbranche. Aan dit merk kan een klant zien dat het gaat om een erkend instituut met kwalitatief hoogwaardige vakkennis. Instituten die aangesloten zijn bij HUIDspecialist zijn getoetst aan eisen op het gebied van vakkennis, hygiëne en milieu, verbruiksmiddelen en apparatuur, vakkundigheid en uitstraling van het instituut. Iedere 2 jaar vindt opnieuw toetsing plaats op locatie van aangesloten instituten.

fitfitmagazine.nl

De website voor 50-plussers! Met altijd informatieve, actuele en interessante artikelen. Met veel plezier en passie lever ik maandelijks  een bijdrage als columnist voor de rubriek beauty/huidverzorging.