Masseren bij kanker

Mooi & Zuiver® heeft aandacht voor Kanker. Kanker heb je samen!

Kanker raakt ons allemaal

Een op de drie (1 op de 3!) mensen krijgt kanker. Dat is veel. Kanker is een ingrijpende en slopende ziekte. De ziekte neemt bezit van je lichaam en je leven. De behandelingen van chemotherapie, radiotherapie (bestraling) en/of hormoontherapie laten hun sporen achter, zowel lichamelijk als geestelijk.
Wanneer je de diagnose kanker krijgt, wordt je leven letterlijk op zijn kop gezet en kom je in een medische achtbaan. Een achtbaan die oneindig lijkt. Alle aandacht is gericht op deze ziekte. Aanraking is vaak alleen nog maar vanuit medisch oogpunt. Op emotioneel en sociaal raakvlak verandert er veel.
Mooi & Zuiver® ondersteunt je graag in dit zware proces door jou een liefdevolle massage te geven.
Masseren bij kanker is niet vanzelfsprekend. Zonder kennis van deze ziekte is het onverantwoord een massage te geven. Er dient rekening gehouden te worden met de verschillende vormen en stadia van kanker.

Massage geeft geen genezing, maar verbetert wel de kwaliteit van het leven. Zowel lichaam als hoofd heeft behoefte aan ontspanning. Een massage helpt het contact met en het vertrouwen in uw lichaam herstellen. Nog belangrijker: massage kan symptomen als pijn, misselijkheid, vermoeidheid, slapeloosheid, angst, eenzaamheid, isolatie, stress en depressie verminderen.

Heb jij kanker en wil jij gemasseerd worden, dan bent je bij Mooi & Zuiver® in goede handen. Je kunt mij bellen of mailen voor een afspraak. Vóór jouw eerste massage, ontvang je per mail een intakeformulier. Dit intakeformulier retourneer jr ingevuld aan mij.
Tijdens het eerste consult spreken wij dit formulier door en stemmen wij jouw verwachtingen af. De duur van de massage is afhankelijk van jouw energiepeil en kan per massage verschillen.

Masseren bij kanker is een van mijn specialisaties waarvoor ik een intensief opleidingstraject heb gevolgd.