Hot Stone massage

Bij Mooi & Zuiver® staan ontspanning, kwaliteit, persoonlijke aandacht en rust voorop. Geniet en geef u over aan dat wat uw huid en lijf nodig heeft.

Hotstone

Een hotstone massage is een massage met warme stenen. De stenen komen uit een warm waterbad en hebben een temperatuur van ca. 45-50 graden. Voor een hotstone massage worden basaltstenen gebruikt. Basalt is zwart, zeer compact, hard en ijzerhoudend, vulkanisch gesteente. Hierdoor kunnen zij de warmte goed vasthouden. De stenen zijn glad, rond en plat door de werking van eb en vloed.

De hotstone massage in vogelvlucht.

Eerst wordt een aantal stenen op een deel van het lichaam neergelegd. De stenen geven een aangename warmte af, dit resulteert in ontspanning. Het warmte-effect kan ook doelgericht worden toegepast door bijvoorbeeld stenen op koude plekken te leggen of op plekken die aandacht nodig hebben. Vervolgens wordt een niet met stenen bedekt deel van het lichaam gemasseerd met een goede massageolie. Masseren gebeurt afwisselend met of zonder stenen. Hierbij worden lange, rustige en cirkelvormige strijkingen uitgevoerd. Daarna worden de lichaamsdelen gemasseerd waar in eerste instantie de stenen lagen.

Wat is het effect van een hotstone massage?

Een hotstone massage verlicht spanningen en geeft je weer energie. Een hotstone massage draagt bij aan het zelfherstel van het lichaam, stimuleert de organen, verbetert de doorbloeding, voert afvalstoffen af en brengt het lichaam meer in balans.

De duur van een volledige (hotstone) lichaamsmassage (De Luxe)

1½ uur: waarvan 1¼ uur massage en ¼ uur voor binnenkomst en rustig afronden.

Tijdens de afronding staat er een glas water voor uw klaar. Ik adviseer u na de behandeling volop water te drinken om het ontgiftingsproces te bevorderen.

Hotstone Massage cadeaubon

Verwen je vriend, vriendin, familielid of collega met een Mooi & Zuiver Hotstone Massage Cadeaubon. Deze bon kun je telefonisch of per mail bestellen. Na betaling wordt de Cadeaubon toegestuurd. Uiteraard kun je de cadeaubon ook ophalen in mijn praktijk.
Ook voor alle andere behandelingen zijn cadeaubonnen verkrijgbaar.